side_banner

Nyheter

Den spanske oversjøiske kinesiske foreningen besøker Zhonghui Wenhui Group

Om morgenen 30. november 2022 besøkte mer enn et dusin foreningsdirektører i den spanske oversjøiske kinesiske foreningen selskapet til en av direktørene.Dette kan bli en uforglemmelig opplevelse for alle involverte regissører.Å observere forretningsprøver fra vellykkede gründere i andre bransjer utvider ikke bare horisonten vår, men inspirerer også ideen om læring og selvrefleksjon.

Gjennom deres korte introduksjon lærte vi om selskapets kultur, utviklingshistorie, selskapsstruktur, produktposisjonering, kundegrupper, markedsføringsmodell, innflytelse blant jevnaldrende osv. Å kunne ha salgssteder over hele Spanias gater og smug er uatskillelig fra konseptet "utholdenhet, innovasjon og kundesuksess" som de alltid har holdt seg til.Med sin høye kvalitet, høye kostnadsytelse og produktdiversifisering skiller de seg raskt ut fra konkurrentene til lignende produkter og blir lederen av dette produktmerket i Spania.

Ifølge ham, "Det er ingen jevn jobb i verden. Selv om selskapet vårt har vært etablert i nesten sytten år, står det fortsatt overfor mange problemer som konkurranse, forsyningskjede og bedriftsvekst. Vi er ikke redde for problemer og vanskeligheter, og selskapet har hele tiden drevet med forandring og innovasjon. Selvfølgelig, når det gjelder erfaringsdeling, tror jeg at enten du lykkes eller mislykkes med å starte en bedrift, må du holde ut. Utholdenhet er en viktig karakteregenskap som gründere bør ha vil avgjøre om virksomheten vil lykkes til slutt og se begynnelsen av sann seier.

Økt for deling av direktørerfaring

Selv om dette besøket bare var et kort besøk, hadde jeg mye nytte.Av denne grunn delte alle spesielt sine tanker og erfaringer rundt dette besøket etter besøket.

Under dette bedriftsbesøket fikk direktørene følgende:

Lær historiene til bedriftsgründere og lær om entreprenørskap

Dekonstruer bedriftskultur og utforsk dens innvirkning på bedriftsutvikling

Forstå selskapets merkevaremarkedsføringsstrategi og produktgjentakelseshistorie

Diskuter hvordan bedrifter kan skille seg ut i hard markedskonkurranse

Hver suksessfull gründer er unik og vi trenger ikke å være noen andre, men vi kan lære av deres vellykkede erfaringer og noen av deres viktigste egenskaper.De møter et stort antall problemer og vanskeligheter på forskjellige nivåer hver dag, men de er ikke redde for vanskeligheter.Det er deres holdning å se direkte på problemer og løse dem. Det kan sies at han virkelig har vokst opp i møte med motvind.

Selv om det bare var et kort besøk, var det imponerende.Jeg håper at historiene bak ikke bare vil komme regissørene til gode, men også inspirere deg som leser denne rapporten.Deretter vil vi fra tid til annen publisere intervjuer med kinesiske forretningsfolk fra alle samfunnslag.Følg med.

 


Innleggstid: Nov-06-2023